Ellen Claes com Elisa Lee 043

Zorg

Atelier EL gebruikt enkel de meest pure materialen: goud, zilver, diamanten, zorgvuldig geselecteerde edelstenen, parels en glas. We werken uitsluitend met leveranciers die kunnen garanderen dat hun metalen en edelstenen afkomstig zijn uit mijnen waar milieu, veiligheid en goede arbeidsomstandigheden centraal staan en waar geen kinderarbeid plaatsvindt.

Waar mogelijk maken we gebruik van recycled goud en preloved diamonds. Upcycling is altijd minder belastend voor het milieu en door juwelen te herwerken, vertel je ook generaties lang een verhaal verder. Cradle to cradle ontwerpen zit diep in het DNA van ons atelier verweven. Bovendien werken we vooral op bestelling om zo overschotten te vermijden en stock te reduceren.

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, investeren we in de aarde. Voor elk verkocht juweel planten we een inheemse boom of struik en samen zullen deze met de mooiste traagheid uitgroeien tot het EL tiny forest.

Ook binnen Atelier Elisa Lee zorgen we voor elkaar. We proberen elkaar te versterken en voor de taakverdeling vertrekken we vanuit ieders talenten. Daarnaast focussen we op opleiding en persoonlijke groei. Zo proberen we elke dag een positieve en gezonde werkplek voor ons team te creëren.

We maken graag tijd voor de klant en gaan prat op een heldere en duidelijke dienstverlening. Professionalisme en service zijn hierbij onze voornaamste troeven. Bovendien hebben we pakken relevante ervaring om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We horen jou.