Maatwerk

elk verhaal is uniek

Maatwerk

Maatwerk is bij Atelier EL de norm. Elk juweel uit onze vaste collecties maken we zonder meerprijs in de juiste maat en de gewenste kleuren.

Voor een extra persoonlijke touch kun je vrijwel al onze modellen laten graveren. We hebben ook alle expertise in huis voor het maken van asjuwelen of het upcyclen van goud en edelstenen.

Maar we kunnen nog verder gaan in juwelen op maat. Graag zelfs! Want elk verhaal is uniek. Of misschien heb je zelf een tof idee voor een ontwerp? We denken graag met je mee.

Ontdek drie verschillende opties voor unieke juweelontwerpen buiten onze collectie om.

P1012515web
Elisalee limited halo 18 KGG
P1012477 1
Elisa Lee Galaxy ring EMC Toermalijn 15 87ct 15165web
P1012483
Elisa Lee Galaxy Ring halo tanzaniet ocean diamanten 3
P1012497
P1012499


ELISA LEE LIMITED

De Elisa Lee LIMITED collectie omvat een serie exclusieve stenen als basis voor jouw nieuwe ontwerp, een juweel op maat dat is opgebouwd rond deze edelsteen.

Elke maand koopt Elisabeth de meest bijzondere stenen die haar betoveren door hun slijpwijze, vorm of exclusieve karakter. Denk aan grote emerald cut toermalijnen met een unieke, intrigerende kleur en natuurlijke saffieren met uitzonderlijke afkomst. Naast de sterke basiscollecties zet Elisabeth steeds meer in op exclusievere juwelen omdat dit haar creativiteit en experimentele onderzoek in techniek en vormgeving scherp houdt. Vaak is men minder tuk op upcycling van juwelen omwille van de lagere winstmarges. Voor Elisabeth is deze circulaire, duurzame werkwijze echter dé toekomst en dé nieuwe norm. Natuurlijke materialen zijn steeds minder makkelijk te vinden en bovendien ook gewoon eindig. Die schaarsheid zet jonge ateliers vaak aan tot werken met kunststenen of labdiamanten. Daar houden wij ons liever ver van. Ons standpunt lees je hier.

gravures

Gravures voegen een persoonlijke touch toe aan elk juweel. Wie graag zijn ontwerp op met een persoonlijke gravure wil laten afwerken, vindt zeker zijn gading in één van onze drie formules.

tips & faq

Enkele maatwerkrealisaties