Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Maatwerk
Good news
Shop
Contact

Trouwringen

Moderne en tijdloze trouwringen van Elisa Lee - handgemaakt in België!

ELISA LEE is de referentie voor moderne en tijdloze trouwringen, handgemaakt in Oost- Vlaanderen. De uitgepuurde, minimalistische ontwerpen komen in samenspraak met jullie tot stand. We werken enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud afkomstig uit conflictvrije gebieden.


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Kijk dan tijdig rond voor trouwringen. Meestal kiest men een 6-tal maanden op voorhand trouwringen uit. Reken op een minimum van 2 maanden, zo kunnen we vooraf een pasmoment voorzien en blijft er genoeg tijd om te graveren en diamanten te zetten. Uiteraard is er ruimte voor uitzonderingen, we doen er alles aan om jullie te doen stralen op jullie mooie dag.

Zijn Elisa Lee juwelen duur?

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt. Er zijn al zilveren of zirkonium ringen vanaf 300 euro. Gouden ringen zijn verkrijgbaar vanaf €500 voor vrouwen en vanaf €800 voor mannen.
De moduleerbare collecties laten zeer veel mogelijkheden toe in afwerking en materiaal en vrijwel iedereen die van strak en minimaal houdt, kan bij ons zijn gading vinden. Wij leggen je graag vrijblijvend op een afspraak alle mogelijkheden uit. (zie ->)Op zoek naar mooie bijpassende bruidsjuwelen?

Wij lanceerden onlangs onze Moments-collectie. Snuitser hier voor inspiratie.


Wens je online een afspraak te maken?

Je kan hiervoor terecht op drie plekken: in ons atelier/shop in Ronse, in onze shop/galerie in Gent of in onze shop/one-stop-bridal-store in Antwerpen. De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel! Reken op een 1,5 uur per afspraak.


Lukt het moeilijk in de week of overdag?

Scroll genoeg door tot je een datum naar wens vindt, ook op donderdagavonden zijn er mogelijkheden in Ronse. In Gent kan je ook op zaterdagen of de eerste zondag (shoppingzondagen) van de maand een afspraak boeken.AFSPRAAK IN GENT?

AFSPRAAK IN RONSE?

AFSPRAAK IN ANTWERPEN?