Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Webshop
Contact

Trouwringen

Moderne en tijdloze trouwringen van Elisa Lee - handgemaakt in België!

ELISA LEE is de referentie voor moderne en tijdloze trouwringen, handgemaakt in Oost-Vlaanderen. De uitgepuurde, minimalistische ontwerpen komen in samenspraak met jullie tot stand. We werken enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud (18K) afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Kijk dan tijdig rond voor trouwringen. Contacteer ons gerust om te kijken of er nog mogelijkheden zijn voor een afspraak naar een bepaalde datum toe.

Zijn ELISA LEE juwelen duur?

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt. Gouden ringen zijn verkrijgbaar vanaf €500 voor vrouwen en vanaf €800 voor mannen. De moduleerbare collecties laten zeer veel mogelijkheden toe in afwerking en materiaal, en vrijwel iedereen die van strak en minimaal houdt kan bij ons zijn gading vinden. Verder staan we vanuit ons atelier zelf in voor de productie en verkoop naar de eindklant toe, op die manier worden er geen onnodige marges gerekend. Wij leggen je graag vrijblijvend op een afspraak alle mogelijkheden uit. (zie ->)

Hoe kan je bestellen?

A. We ontvangen je graag in onze winkels in Gent, Ronse en en Antwerpen (the personal way)

Dit natuurlijk met de nodige afstand, hygiëne en voorzorgen. Maak hiervoor een afspraak, zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen en je op een veilige manier kunnen ontvangen. Je kan hiervoor terecht op drie plekken: in ons atelier/shop in Ronse, in onze shop/galerie in Gent of in onze shop/one-stop-bridal-store in Antwerpen. De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel! Reken op een 1,5 uur per afspraak.

B. We ontmoeten elkaar virtueel via een VIDEOCALL (the ultra safe way)

Leuk idee? Schrijf een mailtje naar hello@elisalee.be and we will make it happen! Via mail spreken we een datum en een manier af hoe we elkaar digitaal kunnen treffen. Toch graag de juwelen uit jullie videoselectie gevoeld en op de eigen vingers gezien? Dat kan ook! Wij sturen een aantal prototypes van de selectie die jullie maakten in de videocall gewoon op naar jullie thuis! Maak zeker jullie afspraak en selecteer ondertussen al een aantal afbeeldingen van juwelen die je mooi vindt, zo kan collega Lies zich goed voorbereiden op jullie online afspraak.

Op zoek naar mooie, bijpassende bruidsjuwelen?

We brachten vorig jaar onze MOMENTS collectie uit. De stuks uit deze lijn kan je zelf finetunen om ze qua afwerking te laten matchen met jullie trouwringen. Maandelijks vullen we de collectie aan met nieuwe frisse modellen. Zo lanceerden we onlangs de LIQUID collectie, met grote statement earrings en een bijpassend rugjuweel. Snuister hier voor inspiratie.Minimale ringen

Atelier ELISA LEE is gespecialiseerd in eenvoudige, minimalistische juwelen zonder al te veel franjes. We gaan voor trouwringen met een tijdloos karakter. Omdat we er in geloven dat minder nog altijd meer is. Wie voor een ultra minimal look wil gaan, kiest voor een matte afwerking met afgeronde of strakke randen zonder verdere bewerking. Deze optie is gewoon ook wat de meeste mannen willen en bij ELISA LEE snappen we dat gewoon!

Ringen met diamanten

Bij ELISA LEE bepaal je zelf de hoeveelheid diamanten. Wil je net gaan voor een strakke, minimale zetting of juist een ring met diamanten helemaal rondom rond, dat kan allemaal! Ook de kleur (zwart, groen, blauw, wit) en de kwaliteit van de diamanten kies je zelf. Geen zorgen, met onze hulp, we geven graag een eerlijk en professioneel advies.

Texturen

Je kiest bij ELISA LEE uit een groot aanbod van ambachtelijk geplaatste texturen. Ook kiezen we graag voor het aanbrengen op een ongebruikelijke plaats zoals een rand. In hoeverre je de ringen wil laten matchen, bepaal je zelf. Onze mening is dat een koppel ringen niet per se dezelfde afwerking moet hebben. De ring moet vooral mooi staan op je eigen hand. Het kan wel tof zijn als er een kleine rappel is naar de ring van je partner, dit kan ook via de gravure, een kleur, of een terugkerende textuur.

Stapel- en nesting ringen

Je kan ook verschillende ringen uit onze YES I DO collectie combineren voor een hip en speels effect. Leuk als je verschillende structuren naast elkaar draagt. Twee of drie fijne ringen vormen een schitterend geheel en geven je de kans om de ringen later op een andere manier te dragen.

Of heb je een mooie solitair als verlovingsring en wil je daar graag je trouwring bijschuiven? We kunnen een nesting ring op maat ontwerpen en zo een prachtig geheel verkrijgen. Ook hier zijn de mogelijkheden veelzijdig qua vorm, structuur,... Vergeet zeker niet om je verlovingsring mee te brengen tijdens de afspraak!

Maak een
afspraak