familie

De ELISA LEE TRIBE COLLECTIE met familiejuwelen vormt onze meest persoonlijke collectie ooit. Een collectie van en voor de Elisa Lee familie. Je kan enerzijds aan de slag met onze lettersoep en anderzijds alles personaliseren naar hartenlust met kindertekeningen en schrijfsels.

Elisa Lee tribe collectie

Wat is er heerlijker dan een persoonlijke creatie van je kinderen dicht bij je te dragen in de vorm van een halssnoer of een armbandje? Bij Elisa Lee ontwikkelden we nieuwe collectiemodelletjes die ideaal zijn om te voorzien van een mooie kindertekening of schrijfsel van je eigen kinderen. Deze mooie kunstwerkjes zetten we perfect over door middel van een gedetailleerde handgravure in je juweel.

Denk aan prachtige halssnoeren en armbanden met de namen van je (mete- of pete-)kindjes, oorbellen met de initialen van je oogappels, halssnoeren met een kindertekening of een eerste schrijfsel van je kinderen. Een verwennerij voor je dierbare vriendin met het naampje van haar pasgeborene in het zelfde lettertype als het geboortekaartje, of speelse mama- en metercadeaus. In deze collectie vind je ze allemaal.

Weetje: voor deze collectie stonden de vier mama’s van Elisa Lee model samen met de eigen schone kindjes en lieven.

tips & faq