Frankieandfish elisalee familie 85

no stress plan // the real deal plan // stay home plan

Frankieandfish 14 21

no stress plan

Je partner ten huwelijk vragen maar niet zeker van de juiste maat, de meest passende soort goud of de gewenste stijl?

No worries, we've got your back!

Atelier EL werkt ook met prototypes.

We lenen je graag de ring in een mooi doosje voor “jouw moment”, deze ring ziet er trouwens precies uit als de definitieve versie.

Vraag je partner zonder zorgen ten huwelijk en we ontvangen we jullie nadien in onze winkels in Gent of Ronse om je prototype in te ruilen voor een perfect op maat gemaakte ring. Easy peasy!

Maten en kleuren (of een model dat toch niet tot de topkeuze zou horen) pakken we later samen aan.

Een prototype aankopen, kan op afspraak in onze winkels in Gent of Ronse of via de webshop. Webshoporders versturen we veilig, aangetekend naar het opgegeven adres.

Dit is onze no stress formule. Ga naar de webshop

Frankieandfish 16

the real deal plan

Al helemaal overtuigd van de mooiste verlovingsring?

Kreeg je al subtiele hints, een pinterestbord onder de neus of heb je zelf een sterk idee? Dan is the "real deal" en een concrete afspraak jouw ding!

Kom langs in onze winkels in Gent of Ronse we helpen je graag verder. We tonen je al onze modellen of maatwerkopties en geven je eerlijk en deskundig advies.

Eens je favoriete ring gekozen, maken we het ontwerp op maat voor jou met de gewenste edelsteen.

Reken hiervoor op 4 à 8 weken levertermijn voor collectieringen en 8 weken voor speciale maatwerkvragen waarbij je zelf in ons atelier de steen uitkiest en of een nieuw model bespreekt.

Onze high end collecties met unieke stenen lenen zich ook perfect als verlovingsring. Binnen de week kan de deze ring opgestuurd worden of worden opgehaald in een van onze shops. De maat kan later altijd aangepast worden moest dat nodig zijn.

Zorg dat je de ringmaat van de ringvinger van je partner kent. Tip: hier vind je een goeie app om deze te achterhalen met de hulp van een bestaande, passende ring.

Een perfect plan voor de expert.

Frankieandfish 30 21

stay home plan

Liever een verlovingsring bestellen van bij je thuis maar graag nog wat informatie bij de webshop?


Je kan ook via videocall bij ons shoppen.

Na de opmaak van een moodboard, begeleiden we je langs alle mogelijkheden en demonstreren we de ringen voor je op onze hand. Verder kun je ons live al je vragen stellen.

Eens je eruit bent, verzenden we het prototype veilig per post.

Mocht je vriend/vriendin later toch liever voor een andere model, kleur van diamanten of goud kiezen, dan kan dit gewoon na de proposal worden doorgegeven. No worries.

Indien je overtuigd bent van je keuze, kan je ook onmiddellijk de perfecte verlovingsring op maat bestellen.

Perfect voor wie graag een online consult at home wil.