maatwerk - opties

Bekijk hier de drie mogelijkheden voor het realiseren van een maatwerkontwerp

Elisalee upcycling nesthalssnoer 18 KGG

light plan

Je wenst een upgrade van iets uit de vaste collectie

Hier ga je voor een kleine aanpassing van een bestaand model uit de Elisa Lee collecties.

Het kan gaan om een wijziging van de vorm van een medaillon of plaatje, een ander systeem, de wijziging van de grootte van een ornament,…

(De afbeelding geeft een voorbeeld van een kleine wijziging van ons nesthalssnoer- double nest. De plaatjes werden, uitgedikt zodat er as in kon worden ondergebracht)

Prijs: prijs van het model uit onze collectie + een maatwerkkost van max €250

Elisalee maatwerk 14 KGG variantopfluidsmall

medium plan

Je legt ons je idee uit aan de hand van je moodboard

Jij maakt een moodboard en wij gaan hiermee aan de slag. We raden aan om je moodboard samen te stellen uit afbeeldingen van onze website.

Deze kan je dan aanvullen met beelden van pinterest om je ideeën te illustreren. Voor het ontwerp vertrekken we steeds vanuit een model uit onze collectie dat we dan herwerken om tot een nieuw model te komen.

Prijs: reken hier de modelprijs uit collectie + een maatwerkkost van €350 à €400

Maatwerk 18k geel goud

all the way

Wij werken een volledig nieuw ontwerp voor je uit

Wil je graag een uniek ontwerp? Atelier EL kan je helpen bij de realisatie van sterk maatwerk. Bereid je zo goed mogelijk voor op het maatwerkgesprek. Verzamel je ideeën en inspiratie in een helder moodboard, denk aan foto’s, schetsen of kleuren. Maak je geen zorgen over het resultaat! Atelier Leenknegt visualiseert het ontwerp in een 3D-tekening of in een schets. We geven je een helder advies over esthetische en technische aspecten. Na 19 jaar heeft Atelier EL een goed beeld over wat werkt en wat niet: de keuze voor bepaalde sloten, afwerking, kleur, kettingen, vormen,... Wij helpen je graag met de uitwerking van je idee.

Prijs: modelprijs uit collectie + vanaf €500 maatwerkkost