maatwerk - opties

Bekijk hier de drie mogelijkheden voor het realiseren van een maatwerkontwerp

WEB3207293 CBB5 BF73 9932 9 D5 D FF57 3070 BD5 BE300


Light versie

Je wenst een upgrade van iets uit de vaste collectie




Hier ga je voor een kleine aanpassing van een bestaand model uit de Elisa Lee collecties.

Het kan gaan om een wijziging van de vorm van een medaillon of plaatje, een ander systeem, de wijziging van de grootte van een ornament,…




(De afbeelding geeft een voorbeeld van een kleine wijziging van onze liquid small oorbel)

Prijs: (zilver)prijs van het model uit onze collectie + een maatwerkkost van max €250

Ring 2

medium plan

Je legt ons je idee uit aan de hand van je moodboard


Jij maakt een moodboard en wij gaan hiermee aan de slag. We raden aan om je moodboard samen te stellen uit afbeeldingen van onze website.


Deze kan je dan aanvullen met beelden van pinterest om je ideeën te illustreren. Voor het ontwerp vertrekken we steeds vanuit een model uit onze collectie dat we dan herwerken om tot een nieuw model te komen.





(voor Lucy werkten we een unieke ring uit met zwevende diamant. Het zwevende zetwerk werd speciaal op maat uitgedacht en gerealiseerd, vertrekkende van ons dubbel lux ring)

Prijs: reken hier de modelprijs uit collectie + een maatwerkkost van €350 à €400

WEB3207293 DAC6 A967 58 B4 5849 8 E38 2 A45 E87 CACB0

All the way

Wij werken een volledig nieuw ontwerp voor je uit


Wil je graag een uniek ontwerp? Atelier EL kan je helpen bij de realisatie van sterk maatwerk. Bereid je zo goed mogelijk voor op het maatwerkgesprek. Verzamel je ideeën en inspiratie in een helder moodboard, denk aan foto’s, schetsen of kleuren. Maak je geen zorgen over het resultaat! Atelier Leenknegt visualiseert het ontwerp in een 3D-tekening of in een schets. We geven je een helder advies over esthetische en technische aspecten. Na 19 jaar heeft Atelier EL een goed beeld over wat werkt en wat niet: de keuze voor bepaalde sloten, afwerking, kleur, kettingen, vormen,... Wij helpen je graag met de uitwerking van je idee.



Prijs: modelprijs uit collectie + vanaf €500 maatwerkkost