Trouwen

Hoe gaan we te werk?

Trouwringen op maat laten ontwerpen? Ontdek hoe het werkt in deze drie stappen: van je voorbereidend moodboard naar je afspraak tot je pasmoment & ophaal.

Trouwringen massief 18k geel
Ring trouwringen hard geborsteld 18k geel
Moebius ringen 18k warm wit goud witgoud rodium web
Elisa lee minimale ringen
P2289665
Koppel 18k roos en witgoud Ruw geborsteld

minimale ringen

Atelier EL is gespecialiseerd in eenvoudige, minimalistische juwelen met een tijdloos karakter. Wie het graag puur en sober houdt, kiest voor een afwerking zonder textuur. Een strakke ringband et voilà. Deze optie is gewoon ook wat de meeste mannen willen en bij ELISA LEE snappen we dat!

Ring trouwringen 18k wit
18k geel au flush
18k wit gouden trouwringen
18 Kgeelgoud
P2289720 2
18k geel milky way square medium
Ring trouwring 18k wit diamant

ringen met diamanten

Wat betreft diamanten en andere edelstenen zijn er vele opties die we zorgvuldig samen kunnen verkennen. Je bepaalt zelf de grootte, kleur, kwaliteit en soort edelsteen en dit naargelang je smaak en budget. We geven graag een eerlijk en professioneel advies. Wil je gaan voor een strakke, minimale zetting of verkies je een ring met diamanten helemaal rondom rond, het kan allemaal! De herkomst van elke edelsteen is door atelier EL zorgvuldig uitgekozen.

Elisa lee stapel en nesting ringen 4
Ring trouwring diamanté 18k wit
18k geel au pelouse
Stapelringen 18 K massief goud
18k geelgoudstapelringen
Elisa lee stapel en nesting ringen 6
Elisa lee stapel en nesting ringen 1

stapel- en nesting ringen

Je kan ook verschillende ringetjes combineren voor een hip en speels effect. Leuk als je verschillende structuren naast elkaar draagt. Twee of drie fijne stapelringen geven je de kans om de ringen op een andere manier te dragen en er kan later nog een stuk bij worden geschoven als je iets te vieren hebt.

Of heb je een mooie solitair als verlovingsring en wil je daar graag je trouwring bijschuiven? We kunnen een nesting ring op maat ontwerpen om zo een prachtig geheel te verkrijgen. Ook hier zijn de mogelijkheden veelzijdig qua vorm, structuur,... Vergeet zeker niet om je verlovingsring mee te brengen tijdens de afspraak!

Elisa lee textuurringen 3
18k geel zebra op de rand en op oppervlak web
Elisa lee textuurringen 1
18k wit gouden trouwringen zebra web
Elisa lee textuurringen 2
18k roze au met pelouse en ice diamant dwars
18 K roze mat slag van de hamer

texturen

Je kiest bij Atelier Elisa Lee uit een groot aanbod van ambachtelijk geplaatste texturen. Klinkende namen als slag van de hamer, pelouse of zebra geven je ring een unieke uitstraling. Hiervoor kiezen we graag een ongebruikelijke plaats zoals een rand. Heel tof om op deze manier jullie verschillende ringbanden te laten matchen en er zo een kleine rappel is naar de ring van je partner.

tips & faq