Frankieandfish elisalee 106

Asjuwelen

Herdenkingsjuwelen herinneren je aan een dierbare en worden meestal intensief gedragen. Om die reden adviseren we steeds massief goud.

Frankieandfish 111

Ring met as- of haarcontainer

Atelier EL ontwerpt een reeks ringen voorzien van een subtiele ascontainer. Elk model heeft een eigen breedte en dikte en kunnen we in mat of glanzend wit, geel of roze goud vervaardigen. De ringen luisteren naar namen als Atmina & Minne en betekenen ‘herinnering’ in verschillende talen.

Nest Halssnoer geelgoud verguld overleden oma gravure web

Aangepast collectiejuweel

We boren een klein gaatje of voorzien een holle ruimte in een bestaand model. We helpen je graag verder op afspraak om samen de geschikte modellen te overlopen.

Elisa lee maatwerk dubbel plat rond

Maatwerk

Als je het graag nog persoonlijker wilt, ontwerpen we samen een juweel op maat. Hier kies je zelf je formule: een aanpassing van een bestaand model uit onze vaste collectie, een eigen ontwerp aan de hand van een moodboard of je geeft ons atelier carte blanche en we tekenen een volledig nieuw model voor je uit. Onze maatwerkspecialist geeft je advies over het verwerken van as in dit maatwerkjuweel. Indien je graag voor een maatwerkje gaat, helpen we je graag verder in ons atelier in Ronse.