Frankieandfish elisalee 106

Container, hars- of maatwerkjuwelen

Herdenkingsjuwelen herinneren je aan een dierbare en worden meestal intensief gedragen. Om die reden adviseren we steeds massief goud.

Elisalee lux 18 Kgeelgoud rouwjuweel saffier 8x6web

Collectiejuwelen met as- of haarcontainer

Atelier EL ontwerpt een reeks halssnoeren, armbanden en ringen met subtiele ascontainer. Ze zijn er in mat of glanzend wit, geel of roze goud vervaardigen. De ringen luisteren naar namen als Atmina & Minne en betekenen ‘herinnering’ in verschillende talen. De halssnoeren kunnen worden afgewerkt met verschillende edelstenen: saffier, morganiet, beryl, aquamarijn en toermalijn.

Elisalee moedermelkjuwelen halssnoer everlasting GG

Harsjuweel Stardust Everlastings

STARDUST bestaat uit een 18K gouden amulet met kleine ribbels. In het amulet is plaats voorzien voor as van een dierbare. Deze korreltjes zitten samen met fijne goudpartikels in hars vervat en zijn zichtbaar door het hars.

Het amulet wordt gedragen aan een fijne gourmetketting. Je kan kiezen tussen een ketting van 40cm en één van 45cm.

Stardust is een variatie op de Capsulecollectie ‘Everlastings’, een collab tussen Elisa Lee en Sofie Spruyt. Elk stuk is uniek en handgemaakt. ‘Everlastings’ zijn fijne, moderne hangertjes die vertrouwd aanvoelen. Dit keer geen statement piece maar een subtiel en elegant koesterjuweel. Inspiratie putten Sofie en Elisabeth uit het nostalgische gevoel dat een familiejuweel kan oproepen.

Elisa lee maatwerk dubbel plat rond

Maatwerk

Als je het graag nog persoonlijker wilt, ontwerpen we samen een juweel op maat. Hier kies je zelf je formule: een aanpassing van een bestaand model uit onze vaste collectie, een eigen ontwerp aan de hand van een moodboard of je geeft ons atelier carte blanche en we tekenen een volledig nieuw model voor je uit. Onze maatwerkspecialist geeft je advies over het verwerken van as in dit maatwerkjuweel. Indien je graag voor een maatwerkje gaat, helpen we je graag verder in ons atelier in Ronse.