Frankieandfish 5 ret 1 min

gegraveerde tekeningen

Is er iets mooiers dan een persoonlijke creatie van jouw kinderen dicht bij jou te dragen in de vorm van een halsketting of armband?

Bij Elisa Lee hebben we enkele basismodellen ontworpen die ideaal geschikt zijn voor een kindertekening of een schrijfsel van jouw eigen kinderen.

Deze kunstwerken kunnen perfect overgebracht worden door middel van een gedetailleerde handgravure in jouw juweel. Denk aan mooie kettingen en armbanden met de namen van uw (pete)kinderen, kettingen met een kindertekening of een eerste schrijfsel van jouw kinderen. Een traktatie voor een dierbare vriendin met de naam van haar pasgeborene in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje...

Frankieandfish 7 ret 1 min

ABC lettersoep

Oorstekers of creolen met de initialen van je oogappels, een ketting met de namen van je kinderen of een armband met de tekst 'meter' of 'zus' om iemand te vragen meter of om getuige te zijn. Of gewoon een woord dat bij iemand past...

Met deze speelse letters maken we de meest persoonlijke boodschappen voor jezelf, je lief, je zus, je moeder, je oma, je meter... Je kunt kiezen uit drie lettertypes en je kunt spelen met de manier waarop we de letters aan de ketting of de armband monteren.

Aangepastbeeld min

geboortegeschenk

Altijd al een heel cool geboortegeschenk willen geven waar je de kersverse mama mee pleziert?

Wij graveren de naam van de pasgeborene in het mooie, zelfde lettertype als het geboortekaartje. Dat maakt het cadeau extra persoonlijk. De namen van eventuele broertjes en zusjes kunnen ook gegraveerd worden in het juweel. Of schenk de baby zelf een juweeltje om een leven lang te dragen dankzij de doorgroeimogelijkheden die op de ketting of armband zijn voorzien.