Frankieandfish elisalee familie 32

Gegraveerde tekeningen

Is er iets mooier dan een eigen creatie van jouw kinderen dicht bij jou te dragen in de vorm van een juweel?

Bij Elisa Lee hebben we enkele basismodellen ontworpen die zeer geschikt zijn voor een kindertekening of een schrijfsel van jouw eigen kinderen.

Deze kunstwerken kunnen perfect overgebracht worden door middel van een gedetailleerde handgravure in jouw juweel. Denk aan mooie kettingen en armbanden met de namen van jouw (pete-/mete-)kinderen, kettingen met een kindertekening of een eerste schrijfsel van jouw kinderen.

Een traktatie voor een dierbare vriendin met de naam van haar pasgeborene in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje...


Lees hier meer over de mogelijkheden

Frankieandfish elisalee familie 541

Geboortestenen

Bij elke maand hoort een specifieke edelsteen. Je geboortedatum -en ook je sterrenbeeld- bepaalt welke edelstenen de meest positieve werking hebben. Het gebruik van geboortestenen gaat terug op het Oude Testament. In het boek Exodus beschrijft een passage hoe een geleerde twaalf stenen koppelde aan de twaalf maanden van het jaar.

Lees er meer hier over...

Frankieandfish elisalee familie 270

Juwelen met een container voor melk of as

Containerjuwelen zijn juwelen waar een holte in voorzien is voor het bergen van moedermelk of een andere persoonlijke materie. Ze bestaan in verschillende vormen en mogelijkheden en een groot deel is opgenomen in onze collectie. Klik op de links hier onder om te zien welke juwelen met container werden opgenomen in collectie.

Moedermelkjuwelen

Rouwjuwelen