Frankieandfish 37

Push present- opties

Stapelringen 18 k massief goud pelouze zebra schuin
Stacking- of stapelringen

Een stacking - of stapelring is een fijne ring, eventueel met een kenmerkende textuur. Stapelringen zijn het mooist als je ze met meerdere bij elkaar draagt. Ze kunnen doorheen je leven aangroeien bij elke nieuwe geboorte of drempelmoment (huwelijk, verloving, nieuwe job, succes,…).

Bekijk hier onze stackingringen
Frankieandfish elisalee familie 105

Naamjuwelen

Elisa Lee beschikt over tal van mogelijkheden om de naam van je kindje in een juweel te voorzien.

Enerzijds kan je hiervoor terecht in onze ABC-juwelen uit de Tribe-collectie. Kleine lettertjes in verschillende lettertypes en groottes kunnen aan elkaar worden gesoldeerd tot halssnoeren, armbanden en oorbellen.

Daarnaast kan je opteren voor een mooie gravure in een hele reeks armbanden, ringen en halssnoeren. Laat de naam van je kindje en eventueel de geboortedag opnemen in je juweeltje. Voor een kleine meerprijs nemen we de typografie van het geboortekaartje over en zetten we deze in het juweeltje.

check hier voor inspiratie
Frankieandfish elisalee familie 426
Juweel met geboortesteen

Juwelen met geboortestenen in onze vaste collectie bestaan uit oorbellen en armbanden. Denk aan onze vrolijke Nestcreooltjes waarbij de geboortesteen wordt toegevoegd of onze super schattige mini tita oorbellen met geboortesteen. Ook alle fijne armbanden uit de collectie kunnen geüpgraded worden met een geboortesteen.

Hier zie je een overzicht van de stenen en kleuren van de geboortestenen die bij elisa lee in de collectie zitten.

bekijk hier alle nestjuwelen