Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Shop
Contact

Verlovingsring

Elisa Lee is uw perfecte partner in crime

PLAN A (no stress plan)

Je had je vriendin graag ten huwelijk gevraagd, maar je kan dus even niet terecht in 1 van onze fysieke winkels, vanwege de Coronadreiging. Wij hebben de ideale en oplossing hiervoor bedacht. Bestel gewoon het prototype voor de verlovingsring online! Easy peasy! Maten & kleuren (of een model dat toch niet tot haar topkeuze zou horen) pakken we later aan. We ontlenen je graag de ring en een mooi doosje voor “je moment”. Alles wordt mooi aangetekend verstuurd naar het opgegeven adres (dit zolang Bpost actief blijft). Wanneer we onze winkel terug kunnen openen en het weer veilig is om elkaar te treffen, komen jullie samen terug in één van onze winkels voor een perfect op maat gemaakte ring. Dit is onze no stress formule. Later kan hiervoor dan terecht op twee plekken: in onze atelier/shop in Ronse of in onze shop/galerie in Gent.

PLAN B (afspraak via VIDEOCALL)

Omdat we elkaar dus nu even niet kunnen treffen in 1 van onze fysieke winkels, dachten we er aan om de mogelijkheid te voorzien om via videocall te shoppen. Hier begeleidt een elisa lee medewerker je doorheen alle mogelijkheden. Ze kan de ringen ook op haar hand demonstreren. Verder kunnen hier al je vragen live worden beantwoord en kunnen alle mogelijkheden worden besproken. Wanneer je overtuigd bent van je keuze, sturen we je de prototypering toe per post (dit zolang Bpost actief blijft). Wanneer we onze winkel terug kunnen openen en het weer veilig is om elkaar te treffen, komen jullie samen terug in één van onze winkels voor een perfect op maat gemaakte ring. Dit is onze no stress formule. Later kan hiervoor dan terecht op twee plekken: in onze atelier/shop in Ronse of in onze shop/galerie in Gent.

Graag een online consult? Schrijf een mailtje naar elisabeth@elisalee.be en doe daar ook al een voorstel naar timing (liefst op een moment in de week).

PLAN C (we have time)

Graag toch even gewacht tot alles overwaait, maar wens je toch al je afspraak in te boeken in 1 van onze fysieke winkels? Dat kan! Voorlopig staat onze agenda terug open vanaf april, maar het kan zijn dat we nog even langer gesloten blijven. Book misschien lang genoeg vooruit, afspraken kan je gewoon ook zelf rebooken naar een latere datum.

De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel! Lukt het moeilijk in de week of overdag? Scroll genoeg door tot je een datum naar wens vindt, zo zijn er shopzondagen in Gent (1ste zondag van de maand) en ook op donderdagavonden zijn er mogelijkheden in Ronse. Boek hieronder een afspraak in Gent of Ronse. We maken graag tijd vrij voor jou.AFSPRAAK MAKEN IN GENT? PLAN C

AFSPRAAK MAKEN IN RONSE? PLAN C

​ENKELE TIPS DIE JE KUNNEN HELPEN

WAT KIES JE?

Is ze dol op diamanten of houdt ze het liever minimaal? Verkiest ze eerder geel, wit of roos goud? Rommel eens in haar juwelendoosje of vraag eens na bij haar zus of beste vriendinnen. Je hoeft niet onzeker te zijn over je keuze. Bij ons zijn de prototypemodellen (online of gekozen in de shop) steeds inwisselbaar naar een correcte maat of een andere afwerking (steentjes of metaalsoort) of zelfs een ander model. Wij helpen je ook graag bij het uitkiezen en nemen graag de tijd voor je.

DE PRIJS:

Tot slot geven we je graag nog een idee van de prijs: minimalistische ringen in goud en met diamant uit onze LUX-collectie zijn er vanaf €700.

TIMING:

Als wij de ring voor je op maat maken hebben we toch een minimum van 8 à 12 weken nodig. Voor spontane of late beslissers: check plan C. De ringen die online worden aangeboden, hebben we meestal op stock en kunnen we onmiddellijk verzenden. Denk goed na over het adres waar je de verzending laat aankomen - het pakje laten leveren op je werk of bij een vriend(in) kan een goede keuze zijn.

WAT ALS JE EEN SPECIFIEK ONTWERP OF IDEE IN GEDACHTEN HEBT?

Ook dat is een mogelijkheid! Wij brengen graag jouw idee tot stand. Je maakt dan best een afspraak in onze atelier/shop in Ronse, waar we je concept technisch kunnen uitwerken. Ook het herwerken van familiediamanten of familieringen is iets waar wat we graag doen (let wel: zorg dat we genoeg tijd hebben, zoiets vergt meer tijd dan de productie uit ringen van onze eigen collectie).

Maak een
afspraak