Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Shop
Contact

Verlovingsring

Elisa Lee is uw perfecte partner in crime

PLAN A (for the expert)

Steel de favoriete ring van je partner en probeer hem mee te smokkelen tijdens je bezoek aan onze shop. Ga na op welke hand en aan welke vinger ze de ring meestal draagt. Een verlovingsring met een specifiek karakter wordt meestal aan de rechterringvinger gedragen. Een eenvoudige verlovingsring wordt soms aan de linkerringvinger bij de trouwring geschoven.

PLAN B (for the sneaky expert)

Als dat net wat te veel gevraagd is en je partner iemand is die snel plannetjes doorziet, dan gaan we wat omzichtiger te werk moeten gaan. Ga op zoek naar een geschikte ring in haar juwelendoosje en stel jezelf hierbij volgende vragen. Weet je zeker dat de ring mooi past? Wanneer zag je haar het laatst mee? Draagt ze de ring op de ringvinger? Vervolgens meet je de binnendiameter van deze ring op de millimeter precies. Dit kan met een meetlat maar gebeurt het liefst met een schuifpasser. Ga na of de ring nog mooi rond is want een verwrongen ring geeft een afwijking op de maat. Neem een foto van de ring zodat we de breedte en het profiel van de ring kunnen bepalen.


PLAN C (no stress plan)

Als je dit allemaal te ingewikkeld lijkt, dan is er nog altijd plan C. Koop je ring hier gewoon online! Easy peasy! Maten & kleuren (of een model dat toch niet tot haar topkeuze zou horen) pakken we later aan. We ontlenen je graag de ring en een mooi doosje voor “je moment”. Later komen jullie samen terug in één van onze winkels voor een perfect op maat gemaakte ring. Dit is onze no stress formule. Je kan hiervoor terecht op twee plekken: in onze atelier/shop in Ronse of in onze shop/galerie in Gent.


De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel! Lukt het moeilijk in de week of overdag? Scroll genoeg door tot je een datum naar wens vindt, zo zijn er shopzondagen in Gent (1ste zondag van de maand) en ook op donderdagavonden zijn er mogelijkheden in Ronse. Boek hieronder een afspraak in Gent of Ronse. We maken graag tijd vrij voor jou.AFSPRAAK MAKEN IN GENT? PLAN A, B, C

AFSPRAAK MAKEN IN RONSE? PLAN A, B, C

​ENKELE TIPS DIE JE KUNNEN HELPEN

WAT KIES JE?

Is ze dol op diamanten of houdt ze het liever minimaal? Verkiest ze eerder geel, wit of roos goud? Rommel eens in haar juwelendoosje of vraag eens na bij haar zus of beste vriendinnen. Je hoeft niet onzeker te zijn over je keuze. Bij ons zijn de prototypemodellen (online of gekozen in de shop) steeds inwisselbaar naar een correcte maat of een andere afwerking (steentjes of metaalsoort) of zelfs een ander model. Wij helpen je ook graag bij het uitkiezen en nemen graag de tijd voor je.

DE PRIJS:

Tot slot geven we je graag nog een idee van de prijs: minimalistische ringen in goud en met diamant uit onze LUX-collectie zijn er vanaf €700.

TIMING:

Als wij de ring voor je op maat maken hebben we toch een minimum van 8 à 12 weken nodig. Voor spontane of late beslissers: check plan C. De ringen die online worden aangeboden, hebben we meestal op stock en kunnen we onmiddellijk verzenden. Denk goed na over het adres waar je de verzending laat aankomen - het pakje laten leveren op je werk of bij een vriend(in) kan een goede keuze zijn.

WAT ALS JE EEN SPECIFIEK ONTWERP OF IDEE IN GEDACHTEN HEBT?

Ook dat is een mogelijkheid! Wij brengen graag jouw idee tot stand. Je maakt dan best een afspraak in onze atelier/shop in Ronse, waar we je concept technisch kunnen uitwerken. Ook het herwerken van familiediamanten of familieringen is iets waar wat we graag doen (let wel: zorg dat we genoeg tijd hebben, zoiets vergt meer tijd dan de productie uit ringen van onze eigen collectie).

Maak een
afspraak