Frankieandfish 5 ret 1 min

gegraveerde tekeningen

Wat is er heerlijker dan een persoonlijke creatie van je kinderen dicht bij je te dragen in de vorm van een halssnoer of een armbandje?

Bij Elisa Lee ontwikkelden we een aantal basismodellen die ideaal zijn om te voorzien van een mooie kindertekening of schrijfsel van je eigen kinderen.

Deze mooie kunstwerkjes zetten we perfect over door middel van een gedetailleerde handgravure in je juweel. Denk aan prachtige halssnoeren en armbanden met de namen van je (mete- of pete-)kindjes, halssnoeren met een kindertekening of een eerste schrijfsel van je kinderen. Een verwennerij voor je dierbare vriendin met het naampje van haar pasgeborene in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje,...

Frankieandfish 7 ret 1 min

ABC lettersoep

Oorstekers of creooltjes met de initialen van je oogappels, een ketting met de namen van je kindjes of een armbandje met de tekst ‘meter’ of ‘zus’ om iemand te vragen als meter of als getuige. Of gewoon een woord dat echt bij iemand past...

Met deze speelse letters maken we de meest persoonlijke boodschappen voor jezelf, je lief, je zus, je mama, je oma of je meter. Je kiest uit drie lettertypes en je kan spelen met de manier waarop we de letters monteren aan het halssnoer of het armbandje.

Aangepastbeeld min

geboortegeschenk

Altijd al een heel cool geboortegeschenk willen geven waar je de kersverse mama mee pleziert?

Wij graveren de naam van de pasgeborene in het mooie, zelfde lettertype als het geboortekaartje. Dit maakt het cadeau extra persoonlijk. Ook de namen van eventuele broertjes en zusjes kunnen gegraveerd worden in het juweel. Of schenk de baby zelf een juweeltje om een leven lang te dragen dankzij de doorgroeimogelijkheden die op de ketting of armband zijn voorzien.