Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Webshop
Contact

SCHMETTERLING

Op 19 november start Hands On Design, de 8ste triënnale voor vormgeving van handwerk in de designproductie. Natuurlijk is ook Elisa Lee van de partij! We creëerden hiervoor zelfs speciaal een gloednieuwe mini-collectie.

Het vertrekpunt voor deze collectie vormt het Amerikaans, industrieel vervaardigd DICHROIC glas. Dit is glas dat onder verschillende lichtinvallen een iriserend effect geeft en vaak verwerkt wordt in kitscherige settings.

Dit inspireerde ons om iets rond het thema “vlinders” op te bouwen. Zowel hun geschubde, iriserende, fluweelachtige vleugels als hun facetogen vormen een dankbare, vormelijke inspiratie. Het feit dat vlinders ook vaak in een dromerige, zeemzoete context worden geplaatst, gaf ons nog meer zin om er mee te gaan experimenteren.

Onze collectie draagt dan ook de naam SCHMETTERLING (het Duits voor Vlinder), omdat deze naamgeving ook die dualiteit omvat. Een lelijke naam voor een prachtig beest!

- De Schmetterlingcollectie omvat broches, ringen, oorbellen en kettingen tegen zachte prijzen door de integratie van industriële aspecten in de productie. -

Photo: Stefanie Geerts
Model: Janne by The Agent
MUA: Katarina Goyvaerts
Styling: Sylvie Lamberts
Art Direction: Elisabeth Leenknegt, Steffi

schrijf je in op
onze nieuwsbrief